NYA PERSPEKTIV

Medium

Blogg

Nyheter och aktuellt!  

2022-10-03

Nu har hösten anlänt på riktigt! Efter en veckas dunderförkylning är jag på benen igen och i full gång med planeringen inför höstens verksamhet och vårens planering kommer att fastställas så långt det går under den närmaste månaden.
 
Nu är höstens Bergsmeditationsgrupp i full gång vilket är fantastiskt roligt efter flera års uppehåll efter bland annat ni-vet-vad! 
 
I oktober är det dags för del tre av fyra av den pågående Mediumutbildningen och i november är det äntligen kurshelgsdags:
 
Intuition, personlig utveckling och medialitet.  I nuläget ser det ut att finnas två platser kvar, så först till kvarn...!  http://nyaperspektiv.nu/1/33/kursverksamhet/
 
Under hösten finns också ett fåtal tider kvar för medial vägledning. http://nyaperspektiv.nu/1/20/medial-vagledning/
 
Det kommer flera nyheter till våren:
 
Avancerad mediumutbildning: Husundersökning och rening
En utbildning i TVÅ delar (inte tre som det först aviserades) som kräver grundläggande mediumutbildning i mentalt mediumskap. Din utbildning valideras av mig.
 
Avancerat energiarbete i grupp med fokus på läkande av exempelvis blockeringar, rensning av eteriska strängar och annat som kan ligga till hinder för dig. Det kan vara påverkan av tidigare relationer, sorg, gamla föreställningar som ligger till hinder för din utveckling eller annat. Gruppen kan komma att bli antingen digital via Teams eller Zoom eller fysiska träffar. Mer information kommer!
 
 
Vårens grupp i Bergsmeditation tar sin början januari/februari och kommer att ligga på onsdagskvällar varannan vecka och det blir 6 träffar. 
 
 
En ny omgång av grundläggande Mediumutbildning i fyra delar under ett drygt år, är planerad att starta i vår, en förutsättning är minst 8 deltagare. http://nyaperspektiv.nu/1/33/kursverksamhet/
 
Datum för vårens aktiviteter kommer när planeringen är fastställd, men det går redan nu utmärkt att anmäla intresse. 
 
Ta hand om er och väl mött i kommande aktiviteter! :-)
 
 
 
 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)