Kursverksamhet

Om man vill gå båda kursdagarna så finns gott om möjligheter till övernattning i närheten av kurslokalen. Kontakta gärna mig så tipsar jag!

Kursdag med intuition och personlig utveckling

Välkommen till en heldag med personlig utveckling, meditation, intuitionsövningar och energiavläsning. Du får upptäcka och utveckla din intuitiva förmåga, träna på psykometri och lära dig vad intuition är och hur du kan använda dig av den. 

Intuitionen är vår själs röst - den leder oss rätt om vi lyssnar.  

Du får också information om hur du kan påverkas av andras sinnesstämningar och hur du kan hålla din egen energi.

Vi träffas kl 10.30 och avlutar ca 16.30. Vi äter en enklare lunch tillsammans kl. 12.30.

 

Datum: 16/11 2019

Anmälan senast två veckor före kursstart

6-10 deltagare

Betala inte in några pengar förrän du fått bekräftelse av mig.

OBS: Minst 6 deltagare krävs för att dagen ska kunna genomföras. Anmälan är bindande.

Kostnad inkl lunch: 1 050:- inkl. moms 

 

Kurssdag med medialitet, intuition och healing

Välkommen till en dag med personlig utveckling och att öppna upp för medialitet och kontakt med andevärlden. Du får upptäcka och utveckla såväl din intuitiva förmåga som din mediala förmåga. Du får lära dig att båda öppna upp din mottaglighet och minst lika viktigt, att "stänga ner" den. Under dagen varvar vi med meditation, information och praktiska övningar i mentalt mediumskap och healing.

  

Datum: 17/11 2019

 


Vi träffas kl 10.30 och avlutar ca 16.30. Vi äter en enklare lunch tillsammans kl. 12.30.

 

6-10 deltagare

Betala inte in några pengar förrän du fått bekräftelse av mig.

OBS: Minst 6 deltagare krävs för att dagen ska kunna genomföras. Anmälan är bindande.

Kostnad inkl lunch: 1 050:-

 

 ˜ 

 

Medial utveckling

Mediumutbildning, grundkurs

 

I kursen ingår intuition, personlig utveckling, mediumskap och andling healing. Du får förståelse för hur medialitet fungerar och lära dig tyda information du får till dig via din intuition och via andevärlden. Du får träna på att öppna upp för kontakt med andevärlden. Du får upptäcka och utveckla såväl din intuitiva förmåga som din mediala förmåga och du får lära dig att skilja på medialitet och intuition. Du får verktyg för att öppna upp din mottaglighet och minst lika viktigt, att "stänga ner" den. 

Under kursdagarna varvar vi meditation, information och praktiska övningar. Personlig utveckling och självkännedom är en förutsättning för medial utveckling och finns med som en självklar del i kursen.

Den här kursen är del 1 av 4 i Mediumutbildningen som sträcker sig över ca 1,5 år. Utbildningn kräver att du är motiverad och kan engagera dig för samtliga kursdelar och de läxor och uppgifter som ingår i kursen.

Du får läxor och uppgifter mellan kursdelarna och de är en obligatorisk del av din utbildning. När du anmäler dig så anmäler du dig till samtliga fyra delar.

 Anmälan är bindande för samtliga fyra delar och du bekräftar din anmälan genom att betala in anmälningaavgiften på 750:- till bg 171-3668. Resterande 1350:- betalas in senast 2 veckor före kursstart. Du betalar in avgiften för kommande kurshelger två veckor före varje kurshelg.

Tid och plats: Ej fastställt Plats: Emmaboda

  

Pris: 2 100:- per kurshelg. Totalpris hela utbilningen 8 400:-

 

 

 Vi träffas kl 10.30 och avlutar ca 16.30. Vi äter en enklare lunch tillsammans kl. 12.30. Kaffe, te och frukt/fika ingår. Meddela eventuella allergier i samband med anmälan.

Betala inte in några pengar förrän du fått bekräftelse av mig.

 BS: Minst 8 deltagare krävs för att dagen ska kunna genomföras. Anmälan är bindande.

För alla kurser hos Nya perspektiv gäller:

Anmälan är bindande.  Vid avanmälan i god tid debiteras ingen kostnad, vid avanmälan senare än 3 veckor före kursstart debiteras full avgift.