NYA PERSPEKTIV

Medium

Boken

 

Sanna Hultin är beteendevetare, medium och mediumlärare och hon har arbetat med människor under hela sitt yrkesliv, det är inte bara hennes arbete utan också hennes stora intresse. Hon ser det som en gåva och en förmån att få ta del av människors liv.

– Jag upphör aldrig att förundras över människors styrka och förmåga att förändra sina liv! Våra beteenden; varför vi gör som vi gör, oavsett om vi vinner på det eller inte, fascinerar mig.

Hon har flera gånger fått höra att hon borde skriva en bok. En sen natt under pandemin fick hon en ingivelse att sätta sig och skriva och ett par timmar senare fanns embryot till Intuition och medialitet genom personlig utveckling – en flumfri handbok för vanliga människor.

Hennes långa erfarenhet som socialarbetare, handledare och kurator ligger till grund för hennes arbete med personlig utveckling och få har gått lika många utbildningar i mediumskap som Sanna -   hon är ett av Sveriges mest välutbildade medium.

Det är sina egna upplevelser och sin erfarenhet hon delar med sig av i sin bok.  Den väver ihop teori med praktiska övningar och är rakt och tydligt skriven för människor som är nyfikna och kanske bär på drömmar om mediumskap.

Med boken hoppas hon på att fler skall våga tro på sin förmåga – både den mediala och den personliga – och möjligheten att förändra sitt liv till det bättre.

 

–Du äger ditt liv. Du har 100% ansvar för ditt liv och du kan göra precis vad du vill av ditt liv. Du KAN. Tro på dig själv!

 

Se den filmade författarintervjun här och hör mig berätta mer om mitt mediala arbete: https://youtu.be/osA3KXdAick

Här hittar du den filmade digitala bokreleasen där jag läser några stycken ur boken och pratar med deltagarna och blir intervjuad av förlagschef Josefin Lassbo. https://www.youtube.com/watch?v=11HHBfYgPQU

 

 

 

 

 

 

Beställ här:

Du beställer boken genom att fylla i adressfältet nedan, med e-post, namn och adress. Om du vill meddela något eller har särskilda önskemål så skriver du det i meddelandefältet.

Om du beställer tre ex eller fler betalar du ingen frakt. 

Betala genom att swisha summan till 0708765339 eller betala in på bg 171-3668. När din betalning är registrerad skickas din bok. 

Boken kostar 269:- Jag bjuder på frakten! 

Det går utmärkt att hämta din bok hos mig på Storgatan efter överenskommelse.

 

Ditt namn

Din e-post

Din adress

Meddelande