FAQ - Vanliga frågor och svar

Kan man betala kontant?

Nej, det går tyvärr inte eftersom banken inte tar emot kontanter. Du betalar med swish, banköverföring eller visa/mastercard.

Ger du privatsittningar, dvs möte med nära och kära i andevärlden?

Nej, det gör jag inte längre. Jag ger medial vägledning. Vill du ha en privatsittning så kan jag varmt rekommendera något av de medium som gått sin utbildning hos mig. Du hittar dem under fliken "Utbildade elever".

Vad är skillnaden mellan en privatsittning och en medial vägledning?

En privatsittning är ett förutsättningslöst möte med andevärlden. Du träffar ett medium som förmedlar ett möte med någon som finns på andra sidan, ofta en nära eller en släkting. Du kan inte välja vem som kommer igenom, det styr andevärlden.

En medial vägledning innebär att jag öppnar kanalen till dina guider, till ditt högre jag och till min högre intuition och jag förmedlar information om vad som ger gynnsamt ut för dig nu och framåt. Det kommer bara igenom information som du kan påverka aktivt med dina val och det kommer bara fram konstruktiv och positiv information. 

Om jag glömmer bort min tid, får jag betala då? Fast jag inte fick något möte?

Ja, du får betala din tid om du glömmer avboka senast 24h i förväg. Det finns begränsat antal tider och om du inte kommer så kan jag inte boka in någon annan i ditt ställe.