NYA PERSPEKTIV

Medium

Blogg

Law of attraction!

2015-01-26

 

Nu är vi en bit in i januari och för mig är den här månaden ett utmärkt tillfälle att välja att släppa det gamla, förlåta och välkomna något annat. Vad vill jag inte ta med mig under 2015? Vad kan jag tryggt och med lättnad lämna bakom mig? Det kan handla om sårade känslor, vanor jag lagt mig till med som jag inte vill behålla, beteenden som inte längre tjänar mig något syfte, gamla känslomässiga reliker från en dåtid som varit och är förbi. Ett ganska uttjatat uttryck är ”vi har bara nuet”. Och det får vara hur tjatigt det vill, men det är sant. Dåtiden, det förflutna, det är ju som det är. Vi kan inte ändra på det, vi kan inte göra det ogjort. Men jag kan faktiskt välja om jag tar det med mig och låter det störa mig i min vardag eller om jag lämnar det kvar bakom mig.  Om det är svårt? Ja. Och nej.

Jag måste bestämma mig. Verkligen bestämma mig. Jag kan börja med vad jag VILL ha, istället för vad jag INTE vill ha i mitt liv. Law of attraction- det jag sänder ut, så blir det. Och det gäller definitivt också det negativa vi sänder ut i form av tankar och livssanningar. ”Jag är inte intressant, alltså får jag inga nya vänner”. ”Det är ingen idé att jag letar efter något annat jobb, det finns ändå inget jag skulle få som jag trivs med”. ”Män är idioter, jag träffar bara såna det är något fel på!”

Var försiktig med vad du önskar dig! Risken är stor att det blir så och det beror på attraktionslagen – lika energier dras till varandra och allt omkring oss och vi, är energi. Våra tankar är energi och våra tankar är förbundna med vårt högre jag och vårt högre jag är en del av alltets energi. Kraften i det vi sänder ut kan inte överskattas och det här innebär också att vi inte är maktlösa, vi kan alltid förändra vårt sätt att tänka, det vi ber om.   Och ja, vi kan förändra våra liv genom våra tankar. Fokusera inte på frånvaron av något i ditt liv, fokusera på tanken att det kommer till dig. Byt: ”Det finns ändå inga roliga saker jag har råd eller möjlighet att göra och därför är mitt liv urtråkigt” till ”Jag välkomnar  positivitet och glädje in i mitt liv” – och välkomna med eftertryck i tanken och tänk tanken varje morgon när du bett Ärkeängeln Michael att omsluta dig med gudomligt ljus. ”I dag väljer jag glädje!” Då är det det du attraherar istället för den negativa aspekten du kanske fastnat i. Jag använder själv den här metoden och jag vet att det fungerar. Den andra starka kraften är förlåtelsen. Det du vill släppa taget om känslomässigt- börja varje morgon med tanken: Jag förlåter den som gjorde mig xxxx…., jag förlåter mig själv för att jag inte förstod bättre, inte visste bättre, gjorde ett misstag, eller vad det nu kan vara. 

Law of attraction- låt 2015 vara det år då du tillåter dig själv att praktisera det på riktigt!

Ta hand om er själva och varandra!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)